Arkiv för april, 2010

Rödgrönt i Eskilstuna

tisdag, april 13th, 2010
Rödgrönt i Eskilstuna

Från dagens presskonferens i Eskilstuna: Sveriges Television: http://svtplay.se/v/1962387/rodgront_samarbete_infor_valet FOLKET: http://folket.se/nyheter/eskilstuna/1.676725 EK: http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.676712 Bra att vi fått ett rödgrönt samarbete i Eskilstuna! Här hittar du pressmeddelandet från socialdemokraterna, (V) och (MP). Tyckte du detta var bra? Dela det:Tweet »

Tags: , , , ,
Publicerat i Hållbar utveckling, Jobb | Inga kommentarer »

Massdeportationer att vänta

måndag, april 12th, 2010
Massdeportationer att vänta

Israeliska militären har utfärdat en ny regel som kommer att kunna innebära massdeportationer från den av Israel ockuperade Västbanken, läser jag i tidningen Haaretz. Efter mer än 40 års (!!) ockupation drar alltså Israel åt tumskruvarna ännu mer gentemot palestinierna. För det är palestinier som ska deporteras. Man får helt enkelt inte finnas i... »

Tags: , , , ,
Publicerat i Palestina, Tro och solidaritetsrörelsen, Utrikes | 3 Kommentarer »

Misslyckat att avstå från bostadspolitik

fredag, april 9th, 2010
Misslyckat att avstå från bostadspolitik

Bostadspolitiken har avrustats under en längre tid. Från att ha haft en radikal bostadspolitik, som gav oss världens högsta boendestandard där vi betraktade bostaden som en social rättighet har bostadsfrågan blivit något som marknaden ska hantera alldeles ensam. Det är inget större problem för oss som är väletablerade på bostadsmarknaden. Vi har kunnat göra... »

Tags: , , , , ,
Publicerat i Bostadspolitik | 2 Kommentarer »