En självständig röst för kristen vänster

Idag skriver Journalisten.se om Tidningen Broderskap, att tidningen snart utkommer i ny skrud! Att de sista journalisterna på tidningen Broderskap packar ihop och lämnar redaktionen som Journalisten skriver stämmer dock inte, det är snarare så att en ny, självständig chefredaktör och flera nya journalister nu tar över ansvaret. En nytändning och en chans att återigen öka i upplaga!

Från den 6 april kommer Tidningen Broderskap i uppdaterat utförande, på ny dag och med ny chefredaktör. Ida Holmberg tar då över ansvaret för vår tidning, som kommer att utkomma på måndagar, istället för som hittills på fredagar.

Tidningen Broderskap är och kommer att fortsätta vara en självständig, orädd och radikal kanal för den kristna vänstern. Vår rörelse har ju tagit namn efter tidningen, och vi kan fortsätta vara både stolta över vår tidning, och med ökad kraft arbeta för att fler prenumererar på den.

Ida Holmberg har sedan hon anställdes av Broderskaps tidningsstyrelse vid årsskiftet arbetat med att planera innehåll och uppläggning av tidningen. Den kommer att få nytt utseende, bli lite behändigare i formatet, men med fler sidor och mer innehåll än hittills.

Förändringen innebär att tidningen administreras och trycks av AiP Media AB, som också producerar bl.a. Aktuellt i Politiken, Ny Tid, StockholmsTidningen och Scen&Salong. Nya chefredaktören skriver själv om förändringarna här.

Tyckte du detta var bra? Dela det:
Det här inlägget postades i Tro och solidaritetsrörelsen och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.