Grattis Gävleborg

Idag firar Gävleborgs kristna socialdemokrater sina 75 år. Gävleborgarna var tidiga i organisationsarbetet, och har under åren varit viktiga som inspiratörer, pådrivare och förebilder i politiken och i kyrkorna.

b_vektor_skuggaAtt vara kristen och socialdemokrat är egentligen rätt självklart, var något vi kunde enas om under jubileumsfirandet. Guds gränslösa kärlek och budet om att älska varandra ger inspiration till krav på rättvisa och solidaritet. Det är alltid roligt att samlas i Broderskapsrörelsen. Jubileet i Gävleborg var inget undantag. Engagerade människor, personer som vågar stå för sin uppfattning, individer som sluter sig samman för att förändra; så känns det oftast och så kändes det idag.

Mina varmaste gratulationer till 75-åringen!

På väg hem känner jag mig lika övertygad som vanligt och styrkt av gemenskapen om att det är dags nu.

Dags för rättvisa!

Tyckte du detta var bra? Dela det:
Det här inlägget postades i Tro och solidaritetsrörelsen och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.