Framtiden byggs av drömmar!

Reflektor har på sin blogg presenterat Martin Luther Kings ”I have a Dream”-tal i text, bild och ord.  Tack. Magnus!

Lyssna och inspireras!

Och jämför med Göran Hägglunds (KD) tal i Almedalen. Den kristna högern talar om att stänga det udda ute (”Vi Kristdemokrater är verklighetens folk. De som har familj, arbetar, tar semester och lever sina liv som folk gör mest; och som får höra av krönikörerna och teaterregissörerna att de ska skämmas att de är inskränkta och att deras tillvaro är falsk och förljugen … Från vänstern hörs inte mycket annat än svårartade performance-vrål och kultursidornas idisslande av dekonstruktionen av könet, och annat hyllande av sådant som i deras avskydda USA allmänt brukar gå under benämningen bullshit”).

Den kristna vänstern talar om drömmen om det samhälle som betraktar alla människor lika värda…

Det är dags för förändring. Det är vad Martin Luther King talade om. Och förändringen ska ge Göran Hägglund fel.

Dags för rättvisa!

Tyckte du detta var bra? Dela det:
Det här inlägget postades i Hållbar utveckling, Idé och rättvisa och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.