Valet avgörs av om Du röstar!

Antalet förtidsröster är betydligt fler inför det här valet till Europaparlamentet än inför förra valet. Det känns skönt och borde visa att valdeltagandet kommer att vara större den här gången än tidigare.

Och nu kommer en opinionsmätning som säger att moderaterna fortsätter rasa. Förhoppningsvis visar det att människor i ökande grad känner att rättvisa kräver förändring. Att handling är viktigare än snömosiga ordslingor.

Men vilka är det som gått och förtidsröstat? Vilka är det som faktiskt går till valurnorna på söndag? Eftersom valdeltagandet är lågt, finns ju risken att de fåtaliga moderatsympatisörer som finns kvar å andra sidan faktiskt lägger sin röst i betydligt större utsträckning än exempelvis socialdemokratiska sympatisörer.

Jag tycker alla moderater ska gå och rösta, självklart! Men framförallt vill jag uppmana dig som tvekar om du ska rösta, men bestämt dig för parti OM du röstar. Avstår du ger du din röst till motståndaren! Gå och rösta!

Det är dags för förändring.

Dags för rättvisa!

Läs också Peter Anderssons kloka ord om att fortsätta kämpa hela vägen in i mål.

Tyckte du detta var bra? Dela det:
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.