Kloka ord från Göran Färm

Göran Färm, kandidat till Europaparlamentet, skrev häromdagen en mycket läsvärd och välformulerad kommentar till två av Johan Hakelius (krönikör på Aftonbladet) krönikor (den ena, den andra) , som ger ett antal bra argument till varför det är viktigt att gå att rösta.

Vill bara tipsa för njutningsfull läsning och argumentpåfyllnad inför valet (det njutningsfulla denna gång står Göran Färm för) om varför det faktiskt är viktigt att rösta. Kan dessutom tipsa om att man ju får kryssa framför den kandidat man helst vill se i Europaparlamentet.

Det krävs många röster i parlamentsvalet. För det är dags att få bort den starka högerdominansen. Det är dags för förändring.

Dags för rättvisa!

Tyckte du detta var bra? Dela det:
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.