Fler deltidsarbetslösa med kass a-kassa

Det blir allt fler, inte minst handelsanställda, som nu tvingas gå ned i arbetstid på grund av jobbkrisen. Det rapporterar nu Radio Sörmland.

Och det måste ju vara den enskildes fel enligt regeringen, för den moderata arbetsmarknadsministern Littorin jagar ju dem med sämre a-kassevillkor för deltidsarbetslösa. ”Fy för folk som inte vill jobba”, säger allt Littorin.

Skäms på er, regeringen, som medvetet bit för bit bygger Sverige orättvisare.

Det är dags för förändring!

Dags för rättvisa!

Andra som skriver om orättvisor, bättre alternativ och a-kassan är Karinsvärld, Johanna Graf (som har en bra idé om offensiva insatser), Peter Andersson, Renée Jeryd och SSK-bloggen (som konstaterar att alla skattesänkningar inte ger fler jobb).

Tyckte du detta var bra? Dela det:
Det här inlägget postades i Idé och rättvisa och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.