Fram till seger!

Nu har socialdemokraterna i Eskilstuna årsmöte. För någon minut sedan sjöng vi Joel Ljunggkvists ”Till seger”. Det brukar vi göra när årsmötet inleds. Känslan är densamma som så många gånger tidigare. ”Det är framtidens kämpar för framtidens sak”, sjunger vi – unga och gamla, med olika erfarenheter och skilda bakgrunder. Men alla med en dröm om ett bättre och rättvisare samhälle!

Härligt. Vi ska behandla dryga 20 motioner, har ett förslag om ny valberedningsprocess inför de allmänna valen, prata om EU valet, fastställa listor till kyrkofullmäktige och mycket annat. Engagerade inlägg lär komma. Om tid finns återkommer jag under dagen med kortare rapporter från mötet. Framförallt kommer mina kommentarer att komma via Bloggy/Twitter. Du hittar ett RSS-flöde från dessa kommentarer i högerkolumnen.

Nu är det dags.

Dags för rättvisa!

Tyckte du detta var bra? Dela det:
Det här inlägget postades i Socialdemokraterna och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.